Om Os

China Outsourcing Company er en konsulentvirksomhed med særligt fokus på kvalitetskontrol og sourcing fra Asien. Virksomheden blev stiftet i 2004 af to partnere, og vi har haft god solid vækst siden da. I dag er vi 11 ansatte fordelt på vores kontorer i København og Xiamen.

Vores succes som virksomhed er tæt forbundet med vores evne til at skabe målbar værdi for vores kunder, og vi har sat os som mål, at være de bedste til kvalitetskontrol og sourcing i relation til Kina i særdeleshed og Asien i almindelighed.

  • China Outsourcing Company skal kunne tilføre kunderne målbar og værdiskabende service i relation til deres aktiviteter i Asien.
  • China Outsourcing Company skal kunne tilbyde og løse en bred vifte af services i relation til kundernes aktiviteter i Asien.
  • China Outsourcing Company skal være tæt på kunderne i Danmark på alle niveauer i virksomheden – og på virksomhedens leverandører i Asien.

Vi når resultaterne for vores kunder gennem vores egne dygtige medarbejdere samt gennem et bredt netværk af højt kvalificerede samarbejdspartnere i såvel Danmark som i Asien. Det gør os i stand til at levere høj kvalitet indenfor alle aspekter af kvalitetskontrol og sourcing.

Kontakt China Outsourcing Company på +45 60853500 eller send en email på mic@chinaoutsourcing.dk